Aanbieding 21 daagse rondreis Schatten van Ceylon met Emirates - Groepsreis

21 daagse rondreis Schatten van Ceylon met Emirates - Groepsreis
€1599.00

21 daagse rondreis Schatten van Ceylon met Emirates - Groepsreis

Zeer uitgebreide 21-daagse rondreis door Sri Lanka met vele hoogtepunten, op basis van halfpension. Tijdens deze rondreis ziet u het ware gezicht van Sri Lanka, met fascinerende bezienswaardigheden, zoals de oude hoofdstad Anuradhapura, de rotstempel van Dambulla, specerijentuin van Matale, de beroemde Tempel van de Tand, het olifantenweeshuis en de Kandy vuurdansers. Tijdens uw strandverblijf na de rondreis, verblijft u in een prachtig strandhotel met zwembad, tevens op basis van halfpension, zodat u rustig kunt bijkomen van alle indrukken die u opgedaan heeft. De reis wordt uitgevoerd met een aircotouringcar of minibus en u verblijft in comfortabele hotels. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
21 daagse rondreis Schatten van Ceylon met Emirates - Groepsreis

Land
Sri Lanka

Vertrekdatum
dag 11 Kandy - Nuwara Eliya - Bandarawela/Haputale

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 5 Indische Oceaan - Anuradhapura

Verzorging op basis van
dag 10 Kandy

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1599.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

21 daagse rondreis Schatten van Ceylon met Emirates - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
21 daagse rondreis Schatten van Ceylon met Emirates - Groepsreis

€1599.00