Aanbieding 21 daagse rondreis Jasmijn Bloesem - Groepsreis

21 daagse rondreis Jasmijn Bloesem - Groepsreis
€1939.00

21 daagse rondreis Jasmijn Bloesem - Groepsreis

Een prachtige en aantrekkelijk geprijsde rondreis door China met net iets meer tijd om van de belangrijkste plaatsen te genieten. Met onze deskundige Nederlandssprekende reisleider bezoeken we de wereldstad Shanghai. Deze veelzijdige havenstad is een prachtige mengeling van heden en verleden. Tevens bezoeken we het eeuwenoude en traditionele waterdorp Wuzhen, waar we in een bijzonder hotel overnachten. In Hangzhou bezoeken we het hemelse Westmeer. De volgende stop is de wereldberoemde Shaolin tempel, de bakermat van de Chinese vechtsport. We zijn ooggetuige van een Kong Fu voorstelling. Na een bezoek aan de indrukwekkende Longmen grotten, reizen we per trein naar Xi'an waar het Terracotta Leger een volgend hoogtepunt van uw rondreis zal zijn. Via het ommuurde en eeuwenoude stadje Pingyao brengt de reis ons tenslotte in het keizerlijke Beijing. Een zeer gevarieerde rondreis en uitstekende kennismaking met China. Tijdens uw rondreis verblijft u in goede comfortabele hotels op basis van logies en ontbijt. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
21 daagse rondreis Jasmijn Bloesem - Groepsreis

Land
China

Vertrekdatum
dag 9 Suzhou

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Shanghai

Verzorging op basis van
dag 8 Hanghzou - Suzhou

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1939.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

21 daagse rondreis Jasmijn Bloesem - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
21 daagse rondreis Jasmijn Bloesem - Groepsreis

€1939.00