Aanbieding 21 daagse rondreis India Nepal met Austrian Airlines - Groepsreis

21 daagse rondreis India Nepal met Austrian Airlines - Groepsreis
€1719.00

21 daagse rondreis India Nepal met Austrian Airlines - Groepsreis

Deze zeer uitgebreide, onvergetelijke rondreis door India en Nepal brengt u onder andere naar Delhi, Jaipur, Agra met de beroemde Taj Mahal, de erotische tempels van Khajuraho en de meest heilige stad van India, Varanasi, waar dagelijks duizenden pelgrims komen baden in de rivier de Ganges. Vanaf Varanasi gaan we de grens over naar Nepal, waar we het bekende natuurpark Chitwan en Pokhara bezoeken. Tot slot bezoekt u Kathmandu. Al met al een rondreis die een overweldigende indruk op u zal achterlaten! Wanneer u naar India en Nepal gaat, dient u wel een flexibele instelling te hebben: u komt in een totaal andere wereld terecht!Tijdens uw rondreis verblijft u in goede hotels op basis van logies-ontbijt en reist u in een comfortabele bus. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
21 daagse rondreis India Nepal met Austrian Airlines - Groepsreis

Land
India

Vertrekdatum
dag 11 en 12 Varanasi

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Delhi - Jaipur

Verzorging op basis van
dag 10 Khajuraho - Varanasi

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1719.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

21 daagse rondreis India Nepal met Austrian Airlines - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
21 daagse rondreis India Nepal met Austrian Airlines - Groepsreis

€1719.00