Aanbieding 21 daagse rondreis Beste van Vietnam met Malaysia Airlines - Groepsreis

21 daagse rondreis Beste van Vietnam met Malaysia Airlines - Groepsreis
€1799.00

21 daagse rondreis Beste van Vietnam met Malaysia Airlines - Groepsreis

Schitterende en uitgebreide rondreis Vietnam met vele hoogtepunten: cultuurschatten, kilometerslange zandstranden, adembenemend mooie landschappen en prachtige steden. Een topper uit ons Vietnam aanbod! We zien onder andere de koloniale hoofdstad Hanoi met het sprookjesachtig mooie Halong Bay in de nabijheid. Te voet kunt u de voormalige grens tussen Noord en Zuid Vietnam over steken, een unieke ervaring. U bezoekt de verboden stad van Hué en het schilderachtige havenstadje Hoi An, de levendige miljoenenstad Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon en de indrukwekkende Mekong Delta met kleurrijke marktjes. We verblijven in goede drie- en viersterrenhotels en reizen in een comfortabele touringcar met een Engelssprekende gids en Nederlandstalige reisleiding. Het is mogelijk om voorafgaand aan deze reis het FOX Feel Good project te boeken, hierbij begint u de reis met een aantal dagen vrijwilligerswerk. Ook is het mogelijk de reis achteraf te verlengen in Phan Thiet, op het eiland Phu Quoc of in Cambodja. Tevens is een stop-over in Hong Kong mogeljik. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
21 daagse rondreis Beste van Vietnam met Malaysia Airlines - Groepsreis

Land
Vietnam

Vertrekdatum
dag 9 Hué - Hoi An

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Hanoi

Verzorging op basis van
dag 8 Hué

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1799.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

21 daagse rondreis Beste van Vietnam met Malaysia Airlines - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
21 daagse rondreis Beste van Vietnam met Malaysia Airlines - Groepsreis

€1799.00