Aanbieding 21 daagse rondreis Argentinië Chili Brazilië - Groepsreis

21 daagse rondreis Argentinië Chili Brazilië - Groepsreis
€3949.00

21 daagse rondreis Argentinië Chili Brazilië - Groepsreis

Deze 21-daagse drielandenrondreis naar Argentinië, Chili en Brazilië is er één van uitersten. In Patagonië ziet u het Andes gebergte met haar indrukwekkende gletsjers, waaronder de Perito Moreno en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine. Nog verder naar het zuiden komt u tijdens deze rondreis in Vuurland in Argentinië, het 'einde van de wereld'. Van een omgeving waar altijd sneeuw ligt, vliegt u terug naar Buenos Aires om vanuit deze stad te reizen naar één van de meest indrukwekkende watervallen ter wereld; Foz do Iguaçu op de grens van Argentinië en Brazilië. U sluit deze wel heel bijzondere rondreis af in het zonovergoten en bruisende Rio de Janeiro.Het eerste gedeelte van de rondreis wordt begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding. In Foz do Iguaçu en Rio wordt u door onze lokale Engelssprekende gids opgevangen. De vaak grote afstanden worden per vliegtuig afgelegd en de overige routes per comfortabele touringcar. U verblijft tijdens de rondreis in sfeervolle driesterrenhotels op basis van logies en ontbijt.U kunt deze rondreis verlengen in Rio de Janeiro of Buzios! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
21 daagse rondreis Argentinië Chili Brazilië - Groepsreis

Land
Argentinië

Vertrekdatum
dag 10 Torres del Paine - El Calafate (Argentinië)

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Buenos Aires

Verzorging op basis van
dag 8 en 9 Punta Arenas - Torres del Paine

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €3949.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

21 daagse rondreis Argentinië Chili Brazilië - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
21 daagse rondreis Argentinië Chili Brazilië - Groepsreis

€3949.00