Aanbieding 21 daagse familie groepsreis Op Vakantie in Vietnam - Groepsreis

21 daagse familie groepsreis Op Vakantie in Vietnam - Groepsreis
€2399.00

21 daagse familie groepsreis Op Vakantie in Vietnam - Groepsreis

Deze complete 21-daagse rondreis Vietnam staat garant voor een bijzondere en onvergetelijke vakantie!De route loopt van noord naar zuid, waarbij je in het noorden kennis zult maken met de Franskoloniale stad Hanoi, het schitterende bergdorpje Mai Chau en de prachtige uit de zee oprijzende krijtrotsen van Halong Bay. Per éénvoudige slaaptrein reis je van Hanoi naar centraal Vietnam naar de plaats Hué. Hier bezoek je de verboden stad met haar keizerlijke paleizen, tempels en lotusvijvers uit de keizerlijke Nguyen dynastie en daarnaast de beroemde Thien Mu pagode. Daarna ga je naar de schilderachtige rivierstad Hoi An, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Je kunt volop genieten van dit 17de eeuwse stadje en slenteren langs oude theehuizen en kruidenwinkels. Foto's nemen bij de mooie rode Japanse brug en rondneuzen bij de haven, waar het een komen en gaan is van vissersboten. In het zuiden bezoek je de miljoenenstad Ho Chi Minh city, het vroegere Saigon, ook wel Parijs van de Oriënt genoemd, vanwege de schitterende Franskoloniale gebouwen, boulevards en parken. Je maakt een stadstour door deze miljoenen stad en je bezoekt de oude Vietcong tunnels van Cu Chi. Vanuit Ho Chi Minh City reis je naar de indrukwekkende Mekong Delta, waar je maar liefs twee boottochten maakten en de drijvende markten zult ontdekken. Aan het einde van de reis kan je genieten van een heerlijk strandverblijf in een zeer comfortabel hotel in Phan Thiêt/ Mui Ne. Het is mogelijk om hier je reis te verlengen.Een prachtige vakantie in Vietnam! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
21 daagse familie groepsreis Op Vakantie in Vietnam - Groepsreis

Land
Vietnam

Vertrekdatum
dag 9 Hué

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Hanoi

Verzorging op basis van
dag 8 Halong Bay - Hanoi - Hué

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2399.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

21 daagse familie groepsreis Op Vakantie in Vietnam - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
21 daagse familie groepsreis Op Vakantie in Vietnam - Groepsreis

€2399.00