Aanbieding 21 daagse Easy Going rondreis Mexico Guatemala Belize Honduras - Groepsreis

21 daagse Easy Going rondreis Mexico Guatemala Belize Honduras - Groepsreis
€2079.00

21 daagse Easy Going rondreis Mexico Guatemala Belize Honduras - Groepsreis

Deze zeer indrukwekkende Easy Going rondreis brengt u door Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Tijdens deze vierlanden rondreis bezoekt u de Maya ruïnes van Chichén Itzá, Uxmal, Palenque, Copán en Tikal. Ook de prachtige koloniale steden Mérida, San Cristóbal en Antigua worden bezocht. U reist langs de mooiste natuurgebieden in een (waar mogelijk airco-)touringcar en verblijft in comfortabele driesterrenhotels. Deze reis wordt in een iets rustiger tempo uitgevoerd dan de 'standaard' 16-daagse rondreis Mexico-Guatemala-Belize-Honduras, we volgen dezelfde route maar blijven soms een dagje langer op diverse plekken zodat u optimaal kunt genieten van deze prachtige landen. Wel afwijkend is dat we tijdens deze Easy Going rondreis ook een nachtje in Honduras slapen.  Deze reis wordt begeleid door Nederlandssprekende reisleiding. U sluit de reis af met enkele heerlijke stranddagen in Playa del Carmen. Aansluitend op uw rondreis kunt u aan het strand van Playa del Carmen verlengen, en het is zelfs mogelijk om een stop-over New York City te boeken! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
21 daagse Easy Going rondreis Mexico Guatemala Belize Honduras - Groepsreis

Land
Mexico

Vertrekdatum
dag 10 en 11 Panajachel - Antigua

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 4 Mérida - Uxmal - Palenque

Verzorging op basis van
dag 9 Panajachel

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2079.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

21 daagse Easy Going rondreis Mexico Guatemala Belize Honduras - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
21 daagse Easy Going rondreis Mexico Guatemala Belize Honduras - Groepsreis

€2079.00