Aanbieding 20 daagse rondreis Peru de Incas - Groepsreis

20 daagse rondreis Peru de Incas - Groepsreis
€2729.00

20 daagse rondreis Peru de Incas - Groepsreis

Ga mee op deze prachtige rondreis door Peru. De route voert u onder meer langs de Ballestas eilanden met hun overweldigende fauna, door karakteristieke Andes-dorpjes, langs de mysterieuze Nazcalijnen, de drijvende rieteilanden in het Titicaca meer, het uitzichtpunt Cruz del Condor, de indrukwekkende stad Cusco en de onovertroffen Inca-stad Machu Picchu.Tijdens de rondreis wordt u begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding en verblijft u in goede hotels op basis van logies-ontbijt. U reist per comfortabele bus en er wordt gevlogen met KLM.Gedurende de rondreis kunt u optioneel een bezoek brengen aan de Amazone jungle van Peru, of zelfs de beroemde Inca Trail lopen! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
20 daagse rondreis Peru de Incas - Groepsreis

Land
Peru

Vertrekdatum
dag 11 Puno

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Lima - Nazca

Verzorging op basis van
dag 10 Colca Canyon - Puno

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2729.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

20 daagse rondreis Peru de Incas - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
20 daagse rondreis Peru de Incas - Groepsreis

€2729.00