Aanbieding 20 daagse rondreis Hemels Koninkrijk - Groepsreis

20 daagse rondreis Hemels Koninkrijk - Groepsreis
€2399.00

20 daagse rondreis Hemels Koninkrijk - Groepsreis

Prachtige indrukwekkende rondreis naar Tibet en Nepal, twee van de meest spirituele landen ter wereld.Tijdens uw reis, die begint in Chengdu met een bezoek aan het reuzenpandareservaat, bezoekt u alle hoogtepunten van zowel Tibet als Nepal. Zo bezoekt u in Tibet het beroemde Potala Paleis en het onbeschrijfelijk mooie Yamrok meer. Daarnaast reist u af naar het weelderig groene Nepal en bezoekt ondermeer het Chitwan Natuur Reservaat, het idyllisch gelegen Pokhara en de koningsstad Kathmandu.Een zéér bijzondere rondreis die een diepe indruk op u zal maken!Houdt u er rekening mee dat u langere tijd op grote hoogte verblijft, uw reis in Tibet start in Lhasa op een hoogte van 3.650 meter en stijgt gedurende de reis naar zelfs een hoogte van 5.250 meter. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
20 daagse rondreis Hemels Koninkrijk - Groepsreis

Land
Nepal

Vertrekdatum
dag 9 Shigatse - Tingri

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Chengdu

Verzorging op basis van
dag 8 Gyantse - Shigatse

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2399.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

20 daagse rondreis Hemels Koninkrijk - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
20 daagse rondreis Hemels Koninkrijk - Groepsreis

€2399.00