Aanbieding 20 daagse rondreis Costa Rica Nicaragua Panama - Groepsreis

20 daagse rondreis Costa Rica Nicaragua Panama - Groepsreis
€2059.00

20 daagse rondreis Costa Rica Nicaragua Panama - Groepsreis

Een bijzondere, recentelijk vernieuwde rondreis door drie landen; Costa Rica, Nicaragua en Panama met de juiste verhouding van natuur, cultuur en strand als uitgangspunt. In Costa Rica bezoekt u de Arenal vulkaan, de tropische regenwouden van Cahuita, en het plaatsje Sarapiqui met de gelijknamige rivier waarop u geweldig kunt raften. Halverwege deze rondreis verblijft u op de Panamese eilandengroep Bocas del Toro, waar u kunt genieten van zon en zee.In het vredige Nicaragua bezoeken we de kleurrijke koloniale plaats Granada met zijn vele prachtige gebouwen. U sluit de rondreis af met maar liefst 3 dagen aan de Pacifische kust van Costa Rica in het stranddorpje Sámara of het nabij gelegen Playa Carrillo. U reist in comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en verblijft in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van logies-ontbijt. Deze rondreis wordt begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding.Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren, en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben FOX Vakanties en de lokale agent voor u een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat u in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje krijgt u bij aankomst gratis overhandigd. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
20 daagse rondreis Costa Rica Nicaragua Panama - Groepsreis

Land
Costa Rica

Vertrekdatum
dag 13 en 14 Granada

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Cahuita

Verzorging op basis van
dag 12 Rincón de la Vieja - Granada (Nicaragua)

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2059.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

20 daagse rondreis Costa Rica Nicaragua Panama - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
20 daagse rondreis Costa Rica Nicaragua Panama - Groepsreis

€2059.00