Aanbieding 20 daagse familie groepsreis Jungle van Maleisië - Groepsreis

20 daagse familie groepsreis Jungle van Maleisië - Groepsreis
€2399.00

20 daagse familie groepsreis Jungle van Maleisië - Groepsreis

Deze uitgebreide rondreis door Maleisië, laat je onder begeleiding van een Nederlandssprekende reisbegeleider in aangepast tempo kennismaken met deze fantastische bestemming! Je vliegt non-stop met Malaysia Airlines naar de wereldstad Kuala Lumpur. Via het historische Malacca reis je per longtailboot naar de jungle van de Taman Negara, de oudste jungle ter wereld. Hier heb je uitgebreid de tijd om op ontdekkingstocht te gaan in het regenwoud. Vervolgens rijden we in westelijke richting naar de prachtige en aangenaam koele Cameron Highlands, waar je fruit zó van de plantages kunt proeven. Via Penang reis je met de boot naar het tropische eiland Langkawi, waar je verblijft in een leuk resort, direct aan het strand gelegen en met zwembad! Het vervoer ter plaatse is bijzonder comfortabel. De hotels die FOX Vakanties selecteerde zijn van hoog niveau en hebben bijna allemaal een zwembad. In tegenstelling tot andere aanbieders verblijf je bij FOX Vakanties in goede viersterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Ook krijgt u twee diners (waarvan een welkomstdiner met dans) en één lunch aangeboden. Zeer complete rondreis door het veelzijdige Maleisië.   Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
20 daagse familie groepsreis Jungle van Maleisië - Groepsreis

Land
Maleisië

Vertrekdatum
dag 10 Cameron Highlands

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Kuala Lumpur

Verzorging op basis van
dag 9 Taman Negara Natuurreservaat - Cameron Highlands

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2399.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

20 daagse familie groepsreis Jungle van Maleisië - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
20 daagse familie groepsreis Jungle van Maleisië - Groepsreis

€2399.00