Aanbieding 19 daagse rondreis Van Oost naar West - Groepsreis

19 daagse rondreis Van Oost naar West - Groepsreis
€2799.00

19 daagse rondreis Van Oost naar West - Groepsreis

Maak kennis met onze unieke Verenigde Staten rondreis van Oost naar West. De reis begint in het bruisende New York. U verblijft twee nachten in een comfortabel hotel in het hart van Manhattan, nabij Central Park. We maken een stadstour langs indrukwekkende wolkenkrabbers, Times Square en Wall Street. Via Philadelphia, waar de onafhankelijkheid werd getekend, reizen we verder naar de regeringsstad Washington. Ook de indrukwekkende Niagara Watervallen, op de grens van Canada en de Verenigde Staten, zullen niet aan uw rondreis ontbreken. We vliegen vervolgens naar de mooie stad San Francisco. We reizen landinwaarts waar natuurspektakels als Yosemite, de Grand Canyon, Zion en Bryce Canyon op u staan te wachten. Naast deze natuurwonderen komt u ook in de ultieme fantasiestad Las Vegas, het mondaine Palm Springs en de reis eindigt in Los Angeles. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
19 daagse rondreis Van Oost naar West - Groepsreis

Land
Verenigde Staten

Vertrekdatum
dag 9 San Francisco

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Washington

Verzorging op basis van
dag 8 New York - San Francisco

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2799.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

19 daagse rondreis Van Oost naar West - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
19 daagse rondreis Van Oost naar West - Groepsreis

€2799.00