Aanbieding 19 daagse rondreis Mythisch Ethiopië met Lufthansa - Groepsreis

19 daagse rondreis Mythisch Ethiopië met Lufthansa - Groepsreis
€2699.00

19 daagse rondreis Mythisch Ethiopië met Lufthansa - Groepsreis

Een fascinerende rondreis door het unieke Ethiopië, met geen enkel ander land te vergelijken! Een smeltkroes van culturen en met een diversiteit aan natuur die u versteld zal doen staan. We maken een boottocht over het Tanameer waar we vele vissers in hun papyrusbootje zien varen, we brengen een bezoek aan het indrukwekkende Semien-gebergte, ook wel het Dak van Afrika genoemd! De reis gaat verder via een onvergetelijk woest en grillig berglandschap en we arriveren in Aksum, bekend om zijn 2.000 jaar oude obelisken, uit één stuk gehouwen! Een binnenlandse vlucht brengt ons naar het achtste wereldwonder; Lalibela. In de onbeschrijflijke mooie rotskerken zien we monniken mediteren en klinkt het gezang door de naar wierook geurende gangen. Prachtig is ook de rit door de Rift Valley en het bezoeken van de vele traditionele en kleurrijke dorpjes. Hier heeft u ook de mogelijkheid tot het maken van een optionele meerdaagse excursie naar de stammen diep in de Omo Vallei. Het zeer aangename klimaat geeft de bijnaam aan dit prachtige land "land van dertien maanden zonneschijn", een onvergetelijke bestemming! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
19 daagse rondreis Mythisch Ethiopië met Lufthansa - Groepsreis

Land
Ethiopië

Vertrekdatum
dag 9 en 10 Axum - Lalibela

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Addis Abeba - Bahir Dar

Verzorging op basis van
dag 8 Axum

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2699.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

19 daagse rondreis Mythisch Ethiopië met Lufthansa - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
19 daagse rondreis Mythisch Ethiopië met Lufthansa - Groepsreis

€2699.00