Aanbieding 19 daagse rondreis Geheimen van China - Groepsreis

19 daagse rondreis Geheimen van China - Groepsreis
€2539.00

19 daagse rondreis Geheimen van China - Groepsreis

Deze prachtige rondreis China begint in de boeiende hoofdstad Beijing, waar we de Verboden Stad bezoeken. Ook de wereldberoemde Grote Muur is een absolute must. Vervolgens per nachttrein naar Xi'an, voor het prachtige en legendarische Terracotta Leger van keizer Qin met zijn circa 6.000 soldaten, één van de hoogtepunten van uw reis. De rondreis brengt ons verder naar een betoverend gedeelte van China, namelijk de provincie Yunnan. Het moderne China is hier nauwelijks te vinden. Veel minderheden met hun eigen authentieke cultuur dragen nog klederdrachten. Wij komen onder andere in Lijiang aan de voet van de Tibetaanse Hoogvlakte en Dali aan het mooie Erhai-meer, waar u een prachtige boottocht kunt maken. Ondanks dat uw rondreis niet naar Tibet gaat, doet u tijdens deze reis toch een indruk van dit land op. U verblijft tijdens de reis in de oude Tibetaanse stad Zhongdian. Hier bezoeken we het grootste Tibetaanse boeddhistische klooster van Yunnan, het Songzhanli-klooster. De reis eindigt in Chengdu waar we de reuzenpanda's bezoeken. Een reis met onvergetelijke indrukken! Tijdens uw rondreis verblijft u in goede drie- en viersterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
19 daagse rondreis Geheimen van China - Groepsreis

Land
China

Vertrekdatum
dag 9 Kunming

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Beijing

Verzorging op basis van
dag 8 Xi'an - Kunming

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2539.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

19 daagse rondreis Geheimen van China - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
19 daagse rondreis Geheimen van China - Groepsreis

€2539.00