Aanbieding 18 daagse rondreis Monniken en Mekongrivier - Groepsreis

18 daagse rondreis Monniken en Mekongrivier - Groepsreis
€1429.00

18 daagse rondreis Monniken en Mekongrivier - Groepsreis

Tijdens deze rondreis door Thailand ontdekt u de hoogtepunten van het land maar ook verrassende plekken waar niemand anders komt! U ontdekt wat Thailand allemaal te bieden heeft. Een perfecte bestemming voor de verwende reiziger, want in Thailand combineert u comfort met avontuur! Natuurlijk bezoekt u Bangkok, de stad waar oost en west elkaar ontmoeten. Ook ziet u de prachtige natuur bij de River Kwai en de noordelijke stad Chiang Mai. Maar u bezoekt ook Sangklaburi, een in de jungle verscholen stadje nabij de grens met Myanmar. Een indrukwekkende fietstocht door de prachtige omgeving bij Lampang is een ander hoogtepunt evenals ons verblijf in een unieke eco-lodge aan de Mekong rivier in het noordelijkste puntje van Thailand. Deze rondreis is een aaneenschakeling van hoogtepunten, we verklappen niet teveel maar u gaat nog lang terugdenken aan deze memorabele reis.   Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
18 daagse rondreis Monniken en Mekongrivier - Groepsreis

Land
Thailand

Vertrekdatum
Dag 9 Lampang

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
Dag 3 Bangkok

Verzorging op basis van
Dag 8 Sukhothai - Lampang

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1429.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

18 daagse rondreis Monniken en Mekongrivier - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
18 daagse rondreis Monniken en Mekongrivier - Groepsreis

€1429.00