Aanbieding 18 daagse rondreis Maleisië Borneo - Groepsreis

18 daagse rondreis Maleisië Borneo - Groepsreis
€1819.00

18 daagse rondreis Maleisië Borneo - Groepsreis

Bijzondere rondreis door het nog ongerepte Borneo in Maleisië. Een geweldige 18-daagse rondreis in Sarawak (Borneo), met enkele heerlijke stranddagen op Langkawi. Tijdens deze rondreis leert u het minder bekende deel van Maleisië kennen. We bezoeken onder andere Kuching, het natuurreservaat Bako en we bezoeken de Iban-stammen, welke nog steeds in longhouses wonen! Vervolgens vliegen we terug naar Kuala Lumpur om via de Cameron Highlands naar Damai Laut, Penang en Langkawi te reizen voor nog enkele heerlijke dagen op het tropische eiland Langkawi. Tijdens de rondreis verblijft u in goede drie- en viersterrenhotels op basis van logies en ontbijt en is er een Nederlandssprekende reisleider aanwezig. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
18 daagse rondreis Maleisië Borneo - Groepsreis

Land
Maleisië

Vertrekdatum
dag 9 Kuala Lumpur - Cameron Highlands

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Kuching - Bako National Park

Verzorging op basis van
dag 8 Kuala Lumpur

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1819.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

18 daagse rondreis Maleisië Borneo - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
18 daagse rondreis Maleisië Borneo - Groepsreis

€1819.00