Aanbieding 18 daagse rondreis Magisch Madagaskar - Groepsreis

18 daagse rondreis Magisch Madagaskar - Groepsreis
€2929.00

18 daagse rondreis Magisch Madagaskar - Groepsreis

EenĀ schitterende rondreis door Madagaskar, eenĀ uniek land. Een groot deel van de hier aanwezige flora en fauna vindt u nergens anders ter wereld! De lemuren, ook wel halfapen genoemd, zijn bijzonder fotogenieke dieren. Nieuwsgierig en met een gezonde angst voor de mens kijken ze u aan vanuit de boomtoppen. Madagaskar heeft geen grote roofdieren, waardoor het land een genot is voor iedere wandelaar! Het landschap in Madagaskar is ontzettend gevarieerd, van hooglanden met slingerende wegen en rijstvelden tot golvende savanne vlaktes in het zuiden met enorme baobab bomen. Tijdens deze afwisselende rondreis ziet u de verschillende landschappen, mensen en lemuren van Madagaskar. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om in contact te komen met de vriendelijke bevolking en meer te weten te komen van het leven op het 'Rode Eiland'. Aan het eind van uw rondreis heeft u nog enkele dagen om heerlijk bij te komen aan het strand van Ifaty. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
18 daagse rondreis Magisch Madagaskar - Groepsreis

Land
Madagaskar

Vertrekdatum
dag 9 Ranomafana

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Andasibe

Verzorging op basis van
dag 8 Ambositra - Ranomafana

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2929.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

18 daagse rondreis Magisch Madagaskar - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
18 daagse rondreis Magisch Madagaskar - Groepsreis

€2929.00