Aanbieding 18 daagse rondreis Grote Borneo - Groepsreis

18 daagse rondreis Grote Borneo - Groepsreis
€2569.00

18 daagse rondreis Grote Borneo - Groepsreis

Een geweldige 18-daagse rondreis door Borneo, waarin u alle geheimen van dit magische en nog ongerepte deel van Maleisië ontdekt. Maak kennis met het mooiste van ongerept Borneo! We reizen door de Maleisische deelstaten Sarawak en Sabah. We bezoeken onder andere Kuching en u kunt verblijven bij de Iban-stammen, die nog steeds in longhouses wonen! Vervolgens naar Mulu, waar we ons begeven in het mysterieuze grottenstelsel van het Mulu National Park. We verblijven er in een schitterend resort midden in de jungle! In Sabah eerst twee nachten in Kota Kinabalu, daarna vertrek naar Sandakan. Hier brengt u een bezoek aan het orang-oetan opvangcentrum van Sepilok en gaan we per speedboat naar het Sukau Regenwoud, waar we overnachten in een rustieke lodge. We eindigen onze rondreis door Borneo in een comfortabel driesterrenhotel aan het hagelwitte zandstrand van de Zuid-Chinese Zee. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
18 daagse rondreis Grote Borneo - Groepsreis

Land
Maleisië

Vertrekdatum
dag 9 Mulu National Park

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Kuala Lumpur

Verzorging op basis van
dag 8 Kuching - Mulu National Park

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2569.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

18 daagse rondreis Grote Borneo - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
18 daagse rondreis Grote Borneo - Groepsreis

€2569.00