Aanbieding 18 daagse rondreis Chinees Jade met KLM - Groepsreis

18 daagse rondreis Chinees Jade met KLM - Groepsreis
€2239.00

18 daagse rondreis Chinees Jade met KLM - Groepsreis

Een indrukwekkende rondreis langs de highlights van het omvangrijke China. U bezoekt met onze deskundige Nederlandssprekende reisleider de eeuwenoude hoofdstad Beijing, het immense Terracotta Leger in Xi'an, de lieflijke waterdorpen Suzhou en Luzi, het moderne Shanghai en we maken een cruise op de Li-rivier in het wonderlijke Karstgebergte van Guilin. Tevens brengt deze rondreis u naar het altijd bruisende Hong Kong. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
18 daagse rondreis Chinees Jade met KLM - Groepsreis

Land
China

Vertrekdatum
dag 9 Suzhou - Luzi - Shanghai

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Beijing

Verzorging op basis van
dag 8 Suzhou

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2239.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

18 daagse rondreis Chinees Jade met KLM - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
18 daagse rondreis Chinees Jade met KLM - Groepsreis

€2239.00