Aanbieding 18 daagse rondreis Beste van het Westen - Groepsreis

18 daagse rondreis Beste van het Westen - Groepsreis
€2149.00

18 daagse rondreis Beste van het Westen - Groepsreis

Deze zeer uitgebreide rondreis in de Verenigde Staten bevat vele hoogtepunten van het westen. Na een bezoek aan het Hollywood van Los Angeles, staan natuurspektakels als de Grand Canyon, Bryce Canyon, Arches National Park en Capitol Reef op het programma. Uiteraard brengt u ook een bezoek aan de ultieme en in de woestijn gelegen gokstad Las Vegas. In het Yosemite National Park treft u een wonderlijk natuurgebied met imposante rotsen, beekjes en watervallen aan. Ook bezoekt u de reusachtige Sequoia Trees. Voordat we aankomen in San Francisco, brengen we een bezoek aan de Wine Country, het hart van de Californische wijnindustrie. De reis eindigt in de mooiste stad van Amerika, San Francisco. Een zeer veelzijdige rondreis die u elke dag weer zal verrassen! Deze rondreis heeft ondanks zijn lage prijs, een hoog kwaliteitsniveau en entreegelden ter waarde van € 90,- zijn inbegrepen in de reissom. De driesterrenhotels waar u tijdens de rondreis zult overnachten zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een centrale ligging en bevinden zich in de buurt van de nationale parken. Op de belangrijkste plaatsen heeft u in vergelijking tot andere rondreizen net iets meer tijd om van de Verenigde Staten te genieten. Daarnaast vliegt u non-stop met KLM naar en vanuit de VS. U heeft keuze uit vele gegarandeerde vertrekdata. U kunt de reis per nacht in San Francisco verlengen. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
18 daagse rondreis Beste van het Westen - Groepsreis

Land
Verenigde Staten

Vertrekdatum
dag 9 Bryce Canyon

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Los Angeles - Laughlin

Verzorging op basis van
dag 8 Moab - Bryce Canyon

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2149.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

18 daagse rondreis Beste van het Westen - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
18 daagse rondreis Beste van het Westen - Groepsreis

€2149.00