Aanbieding 18 daagse rondreis Afwisselend en Exceptioneel Ecuador - Groepsreis

18 daagse rondreis Afwisselend en Exceptioneel Ecuador - Groepsreis
€1969.00

18 daagse rondreis Afwisselend en Exceptioneel Ecuador - Groepsreis

Een prachtige Ecuador rondreis naar een bestemming vol verrassingen. U ontdekt koloniale steden, besneeuwde bergen zoals de Cotopaxi en de Chimborazo-vulkaan, actieve vulkanen zoals de Tungurahua, ongerepte regenwouden en echte indianenmarkten.Daarnaast heeft u in Baños de mogelijkheid om de prachtige natuur op een sportieve manier te leren kennen; u kunt er raften, mountainbiken, wandelen en paardrijden. Tevens verblijft u twee nachten op een geweldige plek in het regenwoud op basis van volpension, waarbij vele activiteiten inclusief zijn. We verblijven onder andere in het dorpje Guamote, waar we in een project van de indianengemeenschap slapen, een schooltje bezoeken en de Andes-indianen van dichtbij meemaken. Zeer indrukwekkend!We eindigen de reis aan het Ecuadoriaanse strand. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand en, in het goede seizoen, een walvistour boeken om deze prachtige dieren van dichtbij te zien! Tijdens uw rondreis door Ecuador verblijft u op basis van logies-ontbijt in goede driesterrenhotels (tenzij anders vermeld), veelal met zwembad. Aansluitend op de rondreis kunt u een Galapagosverlenging boeken om de indrukwekkende dierenwereld aldaar van dichtbij te bekijken. Nieuw dit jaar is dat u kunt kiezen tijdens deze verlenging in hotels op de diverse eilanden te slapen, óf op een boot te verblijven.Om milieuvervuiling tegen te gaan, en de prachtige natuur van Ecuador zoveel mogelijk te respecteren, hebben FOX Vakanties en de lokale agent voor u een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat u op diverse plaatsen, zoals in hotels en restaurants, met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje krijgt u bij aankomst gratis overhandigd. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
18 daagse rondreis Afwisselend en Exceptioneel Ecuador - Groepsreis

Land
Ecuador

Vertrekdatum
dag 9 Baños

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Quito

Verzorging op basis van
dag 8 Tena - Baños

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1969.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

18 daagse rondreis Afwisselend en Exceptioneel Ecuador - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
18 daagse rondreis Afwisselend en Exceptioneel Ecuador - Groepsreis

€1969.00