Aanbieding 18 daagse familie groepsreis Ecuador Van Indianen tot Andes en Amazone - Groepsreis

18 daagse familie groepsreis Ecuador Van Indianen tot Andes en Amazone - Groepsreis
€2639.00

18 daagse familie groepsreis Ecuador Van Indianen tot Andes en Amazone - Groepsreis

Dit is een fantastische rondreis naar een vakantiebestemming vol verrassingen. Je ontdekt koloniale steden, besneeuwde bergen, actieve vulkanen, ongerepte regenwouden en echte indianen-markten Heel bijzonder is dat we in de kleine indianengemeenschap Guamote overnachten, waardoor we de leefgewoontes van de Andesbewoners van heel dichtbij kunnen zien. In het kleine plaatsje Baños kun je onder andere de prachtige natuur op een sportieve manier leren kennen; je kunt er raften, mountainbiken, wandelen en paardrijden. Ook gaan we naar een spannende plek in het regenwoud waar vele activiteiten inclusief zijn, zoals wandelingen door de jungle en boottochten over de Napo-rivier. Aan het einde van de reis zijn we nog lekker een paar dagen aan het strand. Tijdens de rondreis verblijf je op basis van logies-ontbijt en de meeste hotels hebben een zwembad. Aansluitend op de rondreis kun je een Galapagosverlenging boeken om de indrukwekkende dierenwereld daar van dichtbij te bekijken. Dit kan tijdens een Eilandhoppen-tour, waarbij je in hotels op verschillende eilanden verblijft.Om milieuvervuiling tegen te gaan, en de prachtige natuur van Ecuador zoveel mogelijk te respecteren, hebben FOX Vakanties en de lokale agent een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat je op diverse plaatsen, zoals in hotels en restaurants, met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje krijg je bij aankomst gratis overhandigd. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
18 daagse familie groepsreis Ecuador Van Indianen tot Andes en Amazone - Groepsreis

Land
Ecuador

Vertrekdatum
dag 9 Baños

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Otavalo - Evenaar - Quito

Verzorging op basis van
dag 8 Tena - Baños

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2639.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

18 daagse familie groepsreis Ecuador Van Indianen tot Andes en Amazone - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
18 daagse familie groepsreis Ecuador Van Indianen tot Andes en Amazone - Groepsreis

€2639.00