Aanbieding 17 daagse rondreis Woestijnen Duinen Wild - Groepsreis

17 daagse rondreis Woestijnen Duinen Wild - Groepsreis
€2999.00

17 daagse rondreis Woestijnen Duinen Wild - Groepsreis

Een zeer complete rondreis door Namibië! Tijdens deze 17-daagse groepsreis verblijft u op basis van halfpension in de betere hotels en lodges van Namibië. Via de Kalahari woestijn reizen we naar de Fish River Canyon, de grootste canyon van Afrika! In Swakopmund herleeft de oude Duitse koloniale tijd en maken we een boottocht op zoek naar dolfijnen en zeeleeuwen. Ook maakt u kennis met verschillende stammen tijdens deze zoals de Himba's en de San, oftewel de Bosjesmannen. U bezoekt de rode duinen van de Sossusvlei en gaat op zoek naar het grote wild in Etosha, het grootste wildpark van Namibië. Een ervaring om nooit te vergeten. U reist in een comfortabele airconditioned bus waardoor u optimaal van het overweldigende landschap kunt genieten. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
17 daagse rondreis Woestijnen Duinen Wild - Groepsreis

Land
Namibië

Vertrekdatum
dag 9 Swakopmund

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Windhoek - Kalahari woestijn

Verzorging op basis van
dag 8 Sossusvlei - Swakopmund

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2999.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

17 daagse rondreis Woestijnen Duinen Wild - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
17 daagse rondreis Woestijnen Duinen Wild - Groepsreis

€2999.00