Aanbieding 17 daagse rondreis Onvergetelijk Vietnam - Groepsreis

17 daagse rondreis Onvergetelijk Vietnam - Groepsreis
€1649.00

17 daagse rondreis Onvergetelijk Vietnam - Groepsreis

Deze vernieuwde complete 17-daagse rondreis door het veelzijdige Vietnam staat garant voor een onvergetelijke ervaring! Tijdens deze reis ziet u in een korte periode zeer veel hoogtepunten van deze onvergetelijke bestemming. De route loopt van noord naar zuid, waarbij u in het noorden kennis zult maken met de Franskoloniale stad Hanoi en de prachtige uit de zee oprijzende krijtrotsen van Halong Bay. Dan reist u via het prachtige natuurgebied van Ninh Binh/Tam Coc via Vinh en Phong Nha naar het aan de kust gelegen Dong Hoi. Vanuit hier gaat u verder naar Hué. Hier bezoekt u de verboden stad met haar keizerlijke paleizen, tempels en lotusvijvers uit de keizerlijke Nguyen dynastie en daarnaast de beroemde Thien Mu pagode. Ook reist u in centraal Vietnam naar de schilderachtige rivierstad Hoi An, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Sta versteld van dit 17de eeuwse stadje en slenter langs oude theehuizen en kruidenwinkels. Foto's nemen bij de mooie rode Japanse brug en rondneuzen bij de haven, waar het een komen en gaan is van vissersboten. Dan gaat u via Qui Nhon verder naar de badplaats Nha Trang, In het zuiden bezoekt u eerst de stad Dalat, voordat u doorrijdt naar de miljoenenstad Ho Chi Minh city, het vroegere Saigon, ook wel Parijs van de Oriënt genoemd, vanwege de schitterende Franskoloniale gebouwen, boulevards en parken. U ziet de imposante Notre Dame kathedraal, de drukke Cholon markt, de Thien Hau tempel en Chinatown. Optioneel kunt u de oude Vietcong tunnels van Cu Chi en de Cao Dai tempels van Tay Ninh bezoeken of een excursie maken naar de Mekong Delta. Een prachtige rondreis door Vietnam om nooit meer te vergeten. Indien gewenst kunt u deze reis verlengen op het eiland Phu Quoc, in de badplaats Phan Thiet/Mui Ne of in Cambodja. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
17 daagse rondreis Onvergetelijk Vietnam - Groepsreis

Land
Vietnam

Vertrekdatum
dag 9 Hué - Hoi An

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Hanoi

Verzorging op basis van
dag 8 Dong Hoi - Hué

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1649.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

17 daagse rondreis Onvergetelijk Vietnam - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
17 daagse rondreis Onvergetelijk Vietnam - Groepsreis

€1649.00