Aanbieding 17 daagse rondreis Natuurlijk Costa Rica - Groepsreis

17 daagse rondreis Natuurlijk Costa Rica - Groepsreis
€1749.00

17 daagse rondreis Natuurlijk Costa Rica - Groepsreis

Laat u tijdens deze 17-daagse rondreis Costa Rica verrassen door de vele kleuren groen die de flora in dit land te bieden heeft. Ook de ongelooflijk diverse fauna varieert van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen. Vanaf nu verblijft u ook een paar dagen in Sámara/Playa Carrillo, een heerlijke plek aan het strand van de Grote Oceaan. U reist in comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en u verblijft in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van logies-ontbijt (nieuw voor 2014!). Deze reis wordt begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding.U kunt deze prachtige rondreis verlengen met een verblijf in het relaxte plaatsje Cahuita aan de Caribische zee, of op de eilandengroep Bocas del Toro, gelegen aan de oostkust van Panama.Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren, en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben FOX Vakanties en de lokale agent voor u een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat u in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje krijgt u bij aankomst gratis overhandigd. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
17 daagse rondreis Natuurlijk Costa Rica - Groepsreis

Land
Costa Rica

Vertrekdatum
dag 13 Puerto Viejo de Sarapiqui - Tortuguero

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 La Fortuna

Verzorging op basis van
dag 12 Manuel Antonio - Puerto Viejo de Sarapiqui

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1749.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

17 daagse rondreis Natuurlijk Costa Rica - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
17 daagse rondreis Natuurlijk Costa Rica - Groepsreis

€1749.00