Aanbieding 17 daagse rondreis Mexico Op zoek naar Mayas en Azteken - Groepsreis

17 daagse rondreis Mexico Op zoek naar Mayas en Azteken - Groepsreis
€1649.00

17 daagse rondreis Mexico Op zoek naar Mayas en Azteken - Groepsreis

Maakt u deze prachtige rondreis dwars door Mexico waarbij u alle hoogtepunten van dit mooie land aandoet! We beginnen de rondreis in één van de grootste metropolen ter wereld, het uiterst fascinerende Mexico City. Uiteraard bezoeken we hier ook de Azteken-stad Teotihuacán. Na twee volle dagen reizen we door naar Taxco, een klein stadje omringd door zilvermijnen. Vervolgens doen we Oaxaca aan, een prachtige koloniale stad in een groene vallei, en vandaaruit gaan we verder naar San Cristóbal de las Casas, in het hart van de Maya-cultuur. Via de mysterieuze Maya-ruïnes bij Palenque reizen we naar het schiereiland Yucatán, met niet alleen vele cenotes en prachtige witte stranden maar ook de Maya-stad Chichén Itzá en het koloniale Mérida.We reizen in een comfortabele bus met airconditioning en verblijven in goede, vaak typisch Mexicaanse toeristenklassehotels op basis van logies. Deze reis wordt begeleid door Nederlandssprekende reisleiding. U sluit uw vakantie af met maar liefst 3 nachten in de sfeervolle badplaats Playa del Carmen met zijn hagelwitte stranden en helderblauwe zee, waar u uw rondreis eventueel ook kunt verlengen. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
17 daagse rondreis Mexico Op zoek naar Mayas en Azteken - Groepsreis

Land
Mexico

Vertrekdatum
dag 10 San Cristóbal de las Casas - Palenque

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 4 Mexico City - Taxco

Verzorging op basis van
dag 9 San Cristóbal de las Casas - Bezoek aan San Juan Chamula

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1649.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

17 daagse rondreis Mexico Op zoek naar Mayas en Azteken - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
17 daagse rondreis Mexico Op zoek naar Mayas en Azteken - Groepsreis

€1649.00