Aanbieding 17 daagse rondreis Bali - Groepsreis

17 daagse rondreis Bali - Groepsreis
€1549.00

17 daagse rondreis Bali - Groepsreis

Ontdek het mooiste eiland van Indonesië!Bali is méér dan strand alleen. Tijdens deze bijzondere reis maakt u kennis met haar vriendelijke bevolking, eeuwenoude tradities en adembenemende natuur met glooiende heuvels. U bent getuige van een traditionele Barong dansvoorstelling in Ubud, kunt per fiets tochten maken door de smaragdgroene rijstterrassen en gaat op zoek naar de opspringende dolfijnen die voor de noordkust van Bali leven. De reis eindigt in een luxueus vijfsterrenhotel in het bruisende Kuta. Inclusief entreegelden en aantal dagen halfpension! (beide t.w.v. circa € 50,- p.p.) Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
17 daagse rondreis Bali - Groepsreis

Land
Indonesië en Bali

Vertrekdatum
dag 10 t/m 15 Kuta

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Benoa

Verzorging op basis van
dag 9 Lovina - Kuta

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1549.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

17 daagse rondreis Bali - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
17 daagse rondreis Bali - Groepsreis

€1549.00