Aanbieding 17 daagse festivalreis Karavanen en Kamelen in Pushkar - Groepsreis

17 daagse festivalreis Karavanen en Kamelen in Pushkar - Groepsreis
€1639.00

17 daagse festivalreis Karavanen en Kamelen in Pushkar - Groepsreis

Deze rondreis door India is een klassieker bij FOX Vakanties! Een zeer indrukwekkende reis met als uniek hoogtepunt het Pushkar Festival. Dit mag u niet missen… U maakt een boeiende rondreis met veel hoogtepunten, maar heel bijzonder is dat we twee nachten verblijven in comfortabele Maharadja tenten (ingericht met kleine wastafel en toilet) midden in de woestijn van Rajasthan bij het plaatsje Pushkar. Pushkar is een eeuwenoud pelgrimsoord, dat door de nomaden als heilige plaats wordt gezien. Volgens de overlevering liet Brahma hier drie lotusblaadjes vallen, waaruit drie meren zijn ontsprongen. Tijdens volle maan trekken duizenden nomaden naar Pushkar om deel te nemen aan de jaarlijkse kamelenmarkt. U zult versteld staan van de bijzondere gewoonten, zoals het bidden en het baden aan het heilige meer. De feesten vinden plaats in een provisorisch, uit het niets opgebouwd centrum. U ziet schitterend uitgedoste mannen met traditionele tulbanden en vrouwen met kleurrijke sari's. U bent getuige van een dagelijks leven waarvan u het bestaan niet meer had verwacht. Tijdens het festival wisselen tienduizenden kamelen van eigenaar om vervolgens weer verder te trekken. Een indrukwekkende reis, waar u nog lang aan zult terugdenken! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
17 daagse festivalreis Karavanen en Kamelen in Pushkar - Groepsreis

Land
India

Vertrekdatum
dag 9 Agra

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Delhi - Mandawa

Verzorging op basis van
dag 8 Jaipur - Agra

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1639.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

17 daagse festivalreis Karavanen en Kamelen in Pushkar - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
17 daagse festivalreis Karavanen en Kamelen in Pushkar - Groepsreis

€1639.00