Aanbieding 16 daagse rondreis Yellowstone het Noordwesten - Groepsreis

16 daagse rondreis Yellowstone het Noordwesten - Groepsreis
€2449.00

16 daagse rondreis Yellowstone het Noordwesten - Groepsreis

Tijdens deze afwisselende rondreis door het noordwesten van de Verenigde Staten maakt u kennis met het beroemde Yellowstone National Park. Dit park kent de grootste concentratie geothermische activiteiten ter wereld; u ziet hier geisers, warmwaterbronnen, watervallen en het park heeft een rijk dierenleven. In Yellowstone leven grote kuddes bizons, wapiti herten, maar ook beren worden regelmatig gespot. De rondreis begint in de hoogstgelegen hoofdstad van de Verenigde Staten: Denver. Via het ruige landschap van de Rocky Mountains reist u vervolgens naar de Black Hills. Behalve karakteristieke Wild-West cowboystadjes, ziet u Mount Rushmore, waar de achttien meter hoge hoofden van de presidenten Washington, Jefferson, Roosevelt en Lincoln in granieten rotsen zijn nagebootst. Ook staan het beroemde Crazy Horse Monument en de Devil's Tower op het programma. In Yellowstone brengen we uiteraard een bezoek aan de 'Old Faithful' Ongeveer elk anderhalf uur blaast deze geiser tienduizenden liters kokend water in de lucht, een uniek natuurverschijnsel! Vervolgens bezoeken we het ongekend mooie berglandschap van het Grand Teton National Park. Via Salt Lake City, de stad van de Mormonen, bereiken we de plaats Moab. Vanuit Moab bezoeken we het prachtige Arches en Canyonlands National Park. Via de hoge bergen van Colorado reizen we terug naar Denver, waar de reis begonnen is. Deze veelzijdige reis door het noordwesten van de Verenigde Staten is een must voor natuurliefhebbers! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis Yellowstone het Noordwesten - Groepsreis

Land
Verenigde Staten

Vertrekdatum
dag 9 Yellowstone

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Denver - Rocky Mountains - Cheyenne

Verzorging op basis van
dag 8 Cody - West Yellowstone

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2449.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis Yellowstone het Noordwesten - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis Yellowstone het Noordwesten - Groepsreis

€2449.00