Aanbieding 16 daagse rondreis Wild Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis

16 daagse rondreis Wild Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis
€1679.00

16 daagse rondreis Wild Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis

Een prachtige 16-daagse rondreis door het oosten van Zuid-Afrika. Deze reis is speciaal georganiseerd voor iedereen die wil genieten van de prachtige natuurparken en dierenwereld van Zuid-Afrika. Tijdens deze rondreis logeren we de op de grens van het Kruger National Park en gaan we op zoek naar de 'Big Five'. In Hluhluwe komen we wellicht de zeldzame zwarte neushoorn tegen tijdens een gamedrive. Verder bezoeken we Swaziland en worden we uitgenodigd om mee te dansen bij de Zulu's. We verblijven nog een heerlijke dag aan de kust in St. Lucia en logeren tot slot aan de voet van de imposante Drakensbergen. Gedurende de rondreis overnacht u in kleinere, goed verzorgde guesthouses en lodges op basis van logies en ontbijt en reist er een Nederlandssprekende reisleider met u mee.   Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis Wild Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis

Land
Zuid-Afrika

Vertrekdatum
dag 9 Swaziland - Hluhluwe

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Johannesburg - Graskop

Verzorging op basis van
dag 8 Swaziland

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1679.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis Wild Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis Wild Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis

€1679.00