Aanbieding 16 daagse rondreis Suriname Mi Lobi Sranan - Groepsreis

16 daagse rondreis Suriname Mi Lobi Sranan - Groepsreis
€2159.00

16 daagse rondreis Suriname Mi Lobi Sranan - Groepsreis

Deze vernieuwde rondreis door Suriname neemt u mee op een ontdekkingsreis ver weg en toch dichtbij. U zult overweldigd worden door de pracht en diversiteit van Suriname. De samenleving wordt gevormd door een smeltkroes van culturen die op een levendige en uitbundige manier met elkaar omgaan. De stad Paramaribo is zeer bijzonder door zijn prachtige houten koloniale gebouwen.   Het binnenland van Suriname bestaat voor 80% uit onaangetast tropisch regenwoud, waar grote rivieren doorheen slingeren. Heel anders zijn dan weer de natuurlijke stranden die te vinden zijn aan de oostkust, waar tijdens het legseizoen (circa van februari tot augustus) reuzenschildpadden hun eieren komen leggen. Nieuw dit jaar is dat u de rondreis afsluit in een prachtig jungleresort dat van alle gemakken voorzien is, en waar u verblijft op basis van volpension.   Suriname is een land dat u ervaren moet hebben. Gedurende deze rondreis heeft u nog één groot voordeel: u spreekt de taal! En als u terugbent in Nederland zult u ongetwijfeld ook kunnen beamen: 'Mi lobi Sranan!', wat zoveel betekent als 'ik houd van Suriname!'. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis Suriname Mi Lobi Sranan - Groepsreis

Land
Suriname

Vertrekdatum
dag 9 Berg en Dal

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Paramaribo - Frans Guyana - Galibi

Verzorging op basis van
dag 8 Overbridge - Berg en Dal

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2159.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis Suriname Mi Lobi Sranan - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis Suriname Mi Lobi Sranan - Groepsreis

€2159.00