Aanbieding 16 daagse rondreis Land van de Geishas - Groepsreis

16 daagse rondreis Land van de Geishas - Groepsreis
€3399.00

16 daagse rondreis Land van de Geishas - Groepsreis

Een indrukwekkende rondreis door Japan waarbij u kennis maakt met één van de meest fascinerende culturen ter wereld. Een onbeschrijfelijke ervaring! U bezoekt de bekende bezienswaardigheden van het schiereiland Kyushu en het hoofdeiland Honshu. De reis begint in Nagasaki om via de heetwaterbronnen van Beppu naar het hoofdeiland Honshu te reizen. Vervolgens via het tempel eiland Miyajima en Hiroshima door naar Kyoto. Hierna naar het traditionele plaatsje Matsumoto en het natuurgebied Hakone, waar zich de hoogste berg van Japan bevindt, Mount Fuji. De rondreis eindigt in de indrukwekkende metropool Tokio waar u volop de tijd heeft. Tijdens deze rondreis combineren we de moderne steden met het traditionele platteland waarbij we zowel per comfortabele bus als per super snelle Shinkansen trein reizen. Een niet te missen ervaring! Inclusief excursies naar Nikko National Park en Nara, de eerste Keizerlijke hoofdstad van Japan! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis Land van de Geishas - Groepsreis

Land
Japan

Vertrekdatum
dag 9 Kyoto

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Fukuoka - Nagasaki

Verzorging op basis van
dag 8 Nara

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €3399.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis Land van de Geishas - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis Land van de Geishas - Groepsreis

€3399.00