Aanbieding 16 daagse rondreis Klassiek Ceylon met Turkish Airlines - Groepsreis

16 daagse rondreis Klassiek Ceylon met Turkish Airlines - Groepsreis
€1369.00

16 daagse rondreis Klassiek Ceylon met Turkish Airlines - Groepsreis

Klassieker uit het FOX Vakanties aanbod, geniet tijdens deze rondreis van het nog ongerepte en bijzonder gastvrije Sri Lanka! U zult versteld staan van de diversiteit van deze complete rondreis door Sri Lanka! Schitterende rondreis door Sri Lanka met verblijf in comfortabele hotels op basis van halfpension.  U vliegt  naar Colombo, waar u de eerste twee dagen in een strandhotel aan de Indische Oceaan verblijft om te acclimatiseren. U maakt een leuke riviersafari door de lagune van Ranweli en gaat vervolgens naar Sigiriya/Dambulla. Onderweg bezoekt u het olifantenweeshuis in Pinnawela en de imposante rotstempels in Dambulla. Vanuit Sigiriya/Dambulla maakt u een leuke jeepsafari op zoek naar olifanten en optioneel kunt u de beroemde rots van Sigiriya of de oude koningsstad Polonnaruwa bezoeken. Verder naar Kandy, gelegen in een prachtige vallei. Bezoek aan de Tempel van de Tand, de botanische tuinen en optioneel kunt u een boottocht over het meer van Kandy maken met aansluitend een lunch. U rijdt door de mooie theeplantages naar de koloniale plaats Nuwara Eliya, waar u een theefabriek bezoekt. Het is mogelijk om ook een stuk per eenvoudige trein af te leggen richting Bandarawela. Na de overnachting in Bandarawela daalt u af richting de zuidwestkust, waar u verblijft in een heerlijk comfortabel strandhotel, direct gelegen aan het zandstrand en de zee. Tijdens uw strandverblijf kunt u diverse optionele excursies boeken, waaronder een bezoek aan de VOC stad Galle. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis Klassiek Ceylon met Turkish Airlines - Groepsreis

Land
Sri Lanka

Vertrekdatum
dag 10 t/m 14 Strandverblijf

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 4 Pinnawela, Dambulla/Sigiriya

Verzorging op basis van
dag 9 Bandarawela/Haputale - strandverblijf

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1369.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis Klassiek Ceylon met Turkish Airlines - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis Klassiek Ceylon met Turkish Airlines - Groepsreis

€1369.00