Aanbieding 16 daagse rondreis Java Bali met Cathay Pacific - Groepsreis

16 daagse rondreis Java Bali met Cathay Pacific - Groepsreis
€1299.00

16 daagse rondreis Java Bali met Cathay Pacific - Groepsreis

Tijdens deze schitterende 16-daagse rondreis door Indonesië ziet u alle hoogtepunten van Java en brengt u onder andere een bezoek aan Bandung, Borobudur en Jogjakarta en kunt u een spectaculaire excursie maken naar de Bromo-vulkaan. Vanaf Java gaan we per boot naar het godeneiland Bali, voor nog enkele heerlijke stranddagen in een hotel met zwembad. Deze rondreis Indonesië is op basis van halfpension en inclusief entreegelden(beide t.w.v. circa € 175,- p.p.)U kunt bij deze reis een 4-daagse verlenging boeken in het rondreishotel of tegen een toeslag in een luxe vijfsterrenresort.Tijdens uw rondreis reist u per luxe aircotouringcar en verblijft u in comfortabele hotels. Java is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden liggen verspreid over het eiland. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Bij vertrek op 29 juli 2014 dient u rekening te houden met een afwijkend programma in verband met de drukte rond Idul Fitri. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis Java Bali met Cathay Pacific - Groepsreis

Land
Indonesië en Bali

Vertrekdatum
dag 10 Batu/Malang - Kalibaru

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Jakarta - Bogor - Bandung

Verzorging op basis van
dag 8 en 9 Jogjakarta - Batu/Malang

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1299.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis Java Bali met Cathay Pacific - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis Java Bali met Cathay Pacific - Groepsreis

€1299.00