Aanbieding 16 daagse rondreis Hoogtepunten van de Oostkust - Groepsreis

16 daagse rondreis Hoogtepunten van de Oostkust - Groepsreis
€2699.00

16 daagse rondreis Hoogtepunten van de Oostkust - Groepsreis

Deze spectaculaire rondreis door het oosten van de Verenigde Staten neemt u mee langs de meest indrukwekkende plaatsen en natuurspektakels inclusief verblijf in Manhattan (New York). U brengt een bezoek aan het onovertroffen New York en de regeringsstad Washington. Ook de Niagara Watervallen, één van de grootste en bekendste watervallen ter wereld, worden bezocht. Met een binnenlandse vlucht komen we aan in de Sunshine State Florida. Hier kunt u één van de vele pretparken bezoeken, genieten van de mooiste stranden u verblijft in het levendige Key West. In de wildernis van de Everglades maakt u een tour per airboat waarbij de kans groot is dat u alligators in het wild ziet. U eindigt aan het strand van Miami waar u uw reis met een strandverblijf kunt verlengen. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis Hoogtepunten van de Oostkust - Groepsreis

Land
Verenigde Staten

Vertrekdatum
dag 9 Orlando

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Washington

Verzorging op basis van
dag 8 New York - Orlando

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2699.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis Hoogtepunten van de Oostkust - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis Hoogtepunten van de Oostkust - Groepsreis

€2699.00