Aanbieding 16 daagse rondreis Cuba Grande met KLM - Groepsreis

16 daagse rondreis Cuba Grande met KLM - Groepsreis
€1649.00

16 daagse rondreis Cuba Grande met KLM - Groepsreis

Tijdens deze 16-daagse rondreis Cuba maakt u kennis met dit zonovergoten eiland met een zeer rijke geschiedenis. Swingen op het ritme van de salsa, genieten van een Cuba Libre aan de mooie stranden en ontdek ook de schitterende natuur en het indrukwekkende verleden. Gedurende deze rondreis ziet u van west naar oost alle facetten van dit wonderbaarlijke eiland. Prachtige koloniale steden, suikerriet, rum, sigaren, salsa en oldtimers die tot op de dag van vandaag het straatbeeld bepalen. Als afsluiting verblijft u aan het oogverblindend mooie strand van Varadero.U vliegt met KLM. U overnacht op bijna alle plaatsen in comfortabele toeristenklassehotels op basis van logies en ontbijt. In  Trinidad overnacht u in een in een Casa Particular, dit is een lokale homestay, een bijzondere typisch Cubaanse ervaring.In Varadero verblijft u in een zeer comfortabel hotel op basis van all inclusive. U reist per luxe aircotouringcar en u wordt begeleid door lokale (Cubaanse) Nederlandssprekende reisleiding. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis Cuba Grande met KLM - Groepsreis

Land
Cuba

Vertrekdatum
dag 10 Santiago de Cuba

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 4 Havana - Viñales (of omgeving)

Verzorging op basis van
dag 9 Camagüey - Santiago de Cuba

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1649.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis Cuba Grande met KLM - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis Cuba Grande met KLM - Groepsreis

€1649.00