Aanbieding 16 daagse rondreis China Tibet - Groepsreis

16 daagse rondreis China Tibet - Groepsreis
€2649.00

16 daagse rondreis China Tibet - Groepsreis

Deze fantastische rondreis brengt u naar vele hoogtepunten in China en Tibet. China is een land vol contrasten. Een rijke en levendige cultuur, vol eeuwenoude tradities en een weergaloze natuur. Tibet heeft al eeuwen lang de mensheid gefascineerd door zijn gesloten ligging in de Himalaya en het mystieke en diepgewortelde boeddhisme. Tijdens deze 16-daagse rondreis gaan we naar Chengdu, bekend om de reuzenpanda's. U vliegt door naar Tibet waar we starten met een bezoek aan de eerste Tibetaanse hoofdstad Tsedang. In Lhasa bezoeken we uiteraard het Potala paleis, de voormalige verblijfplaats van de Dalai Lama. We zien eeuwenoude tempels waar verbleekte gebedsvlaggen in de wind wapperen en monniken in rode gewaden hun gebed prevelen langs de gebedmolens. Terug in China brengen we een bezoek aan het wereldberoemde Terracotta Leger in Xi'an en per nachttrein vervolgens naar ons eindpunt van de reis; Beijing. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis China Tibet - Groepsreis

Land
China

Vertrekdatum
dag 10 Lhasa - Xi'an (China)

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 4 Chengdu - Lhasa - Tsedang (Tibet)

Verzorging op basis van
dag 9 Lhasa

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2649.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis China Tibet - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis China Tibet - Groepsreis

€2649.00