Aanbieding 16 daagse rondreis Beste van de Kaap - Groepsreis

16 daagse rondreis Beste van de Kaap - Groepsreis
€1879.00

16 daagse rondreis Beste van de Kaap - Groepsreis

Deze 16-daagse rondreis in Zuid-Afrika laat u het beste van de Kaap zien en beleven! Een reis van ontspannen, genieten, beleven en veel zien. Uw rondreis begint midden in het wijngebied van Zuid-Afrika, Stellenbosch, waar u overnacht op een wijnboerderij. Het genieten kan direct beginnen met de prachtige Kaap Hollandse architectuur om u heen en de heerlijkste wijnen binnen handbereik. Bij onze game lodge in Albertinia maken we met een professionele ranger twee gamedrives in open 4WD's voordat we aan de wereldberoemde tuinroute beginnen. Bij naar Cape St. Francis is er tijd voor ontspanning, u overnacht direct aan de duinen, met daarachter prachtige stranden! We maken we een gamedrive in het Addo Elephant National Park en rijden we door naar Oudsthoorn waar we een bezoek brengen aan een struisvogelboerderij. Tot slot verblijven we meerdere dagen in Kaapstad waardoor u alle tijd heeft om deze geweldige stad goed te leren kennen. We maken een stadstour en een tocht over het Kaapse schiereiland, hierbij bezoeken we onder andere Kaap de Goede Hoop en de pinguïnkolonie in Simon's Town. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse rondreis Beste van de Kaap - Groepsreis

Land
Zuid-Afrika

Vertrekdatum
dag 9 Cape St. Francis - Addo

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Stellenbosch

Verzorging op basis van
dag 8 Cape St. Francis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1879.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse rondreis Beste van de Kaap - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse rondreis Beste van de Kaap - Groepsreis

€1879.00