Aanbieding 16 daagse ANWB lezersreis India - Groepsreis

16 daagse ANWB lezersreis India - Groepsreis
€1629.00

16 daagse ANWB lezersreis India - Groepsreis

Deze rondreis neemt u mee langs de meest indrukwekkende plekken van het zo bijzondere India. Van de drukke straten in Delhi, naar de heilige stad Pushkar. Van de wereldberoemde Taj Mahal naar de spiritualiteit van Varanasi aan de Ganges. U maakt een treinreis door de binnenlanden, een onvergetelijke ervaring. Geniet van de oprechte gastvrije bevolking, dit geeft een extra dimensie aan een al perfecte reis. Tevens is het mogelijk om deze fantastische reis te verlengen met een bezoek aan Nepal, land van de schitterende panorama's. Het wordt omgeven door het reusachtige Himalaya gebergte waarvan de besneeuwde bergtoppen prachtig afsteken tegen de felblauwe lucht. Overal waar u komt, staan er prachtige kleurrijke tempels waar dagelijks ceremonies gehouden worden. Absoluut een reis om nooit te vergeten. Tijdens uw rondreis verblijft u in goede hotels op basis van logies-ontbijt en reist u in een comfortabele airconditioned touringcar.  Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
16 daagse ANWB lezersreis India - Groepsreis

Land
India

Vertrekdatum
dag 9 Jaipur - Agra

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Delhi - Mandawa

Verzorging op basis van
dag 8 Jaipur

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1629.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

16 daagse ANWB lezersreis India - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
16 daagse ANWB lezersreis India - Groepsreis

€1629.00