Aanbieding 15 daagse rondreis Wuivend Bamboe - Groepsreis

15 daagse rondreis Wuivend Bamboe - Groepsreis
€1779.00

15 daagse rondreis Wuivend Bamboe - Groepsreis

Een indrukwekkende rondreis door China waarin we met onze deskundige Nederlandssprekende reisleider onder meer Beijing met zijn keizerlijke verleden, de wereldberoemde Shaolin tempel en het indrukwekkende Terracotta Leger in Xi'an bezoeken. Vanuit Xi'an vliegen we naar Guilin, één van de mooiste natuurgebieden van China bekend om de prachtige kalksteenformaties. Eén van de hoogtepunten van de reis is ongetwijfeld de cruise over de Li-rivier naar Yangshuo. De prachtige omgeving van het Karstgebergte zorgt voor een onvergetelijke ervaring. We sluiten de reis af in het bruisende Hong Kong. Tijdens uw rondreis verblijft u in goede drie- en viersterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse rondreis Wuivend Bamboe - Groepsreis

Land
China

Vertrekdatum
dag 9 Xi'an - Guilin

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Grote Muur

Verzorging op basis van
dag 8 Xi'an

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1779.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse rondreis Wuivend Bamboe - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse rondreis Wuivend Bamboe - Groepsreis

€1779.00