Aanbieding 15 daagse rondreis Wonderschoon West Canada - Groepsreis

15 daagse rondreis Wonderschoon West Canada - Groepsreis
€2449.00

15 daagse rondreis Wonderschoon West Canada - Groepsreis

Deze rondreis neemt u mee naar de hoogtepunten van het wonderschone West-Canada inclusief verblijf op Vancouver Island! Uw reis begint in het moderne Calgary. Via een prachtige route door de Rocky Mountains vol prachtige natuurwonderen komt u aan in het Banff National Park, Canada's beroemdste nationale park met adembenemende bergen en meren. Eén van de hoogtepunten van West Canada is een bezoek aan de indrukwekkende Columbia Icefields, waar u een bijzondere tocht kunt maken naar één van de mooiste gletsjers van Canada: de Athabasca gletsjer. Via de oogstrelers Lake Peyto en Lake Louise reist u naar de mooie stad Vancouver. U verblijft twee nachten in het sfeervolle stadje Victoria op Vancouver Island. Via het bergdorp Whistler reist u tenslotte naar Vancouver, waar de reis eindigt. Een afwisselende rondreis door avontuurlijk Canada met voldoende vrijheid! Bij FOX Vakanties verblijft u in uitstekende drie- en viersterrenhotels en reist u met een luxe touringcar met airconditioning. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse rondreis Wonderschoon West Canada - Groepsreis

Land
Canada

Vertrekdatum
dag 9 Vancouver - Victoria

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Banff

Verzorging op basis van
dag 8 Vancouver

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2449.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse rondreis Wonderschoon West Canada - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse rondreis Wonderschoon West Canada - Groepsreis

€2449.00