Aanbieding 15 daagse rondreis Thailand Laos - Groepsreis

15 daagse rondreis Thailand Laos - Groepsreis
€1639.00

15 daagse rondreis Thailand Laos - Groepsreis

Tijdens deze rondreis maakt u in twee weken kennis met Thailand en het onbekendere buurland Laos. In Thailand bezoekt u enkele highlights in Bangkok, om vervolgens in het heuvelachtige noorden te verblijven in een heerlijk resort dat midden tussen de rijstvelden ligt. In deze omgeving maakt u voor de eerste keer kennis met de vele verschillende bergstammen die in deze gebieden leven. Als we daarna per boot langzaam de Mekong rivier afzakken, dieper Laos in, komt u die bergstammen weer tegen in de plattelands dorpjes die aan de rivier liggen. Luang Prabang is een stad die indruk zal maken, we durven het gerust één van de prettigste steden van Zuidoost-Azië te noemen. Onze volgende stop in Laos is Vang Vieng, dat vanwege haar prachtige ligging volop mogelijkheden voor excursies in de natuur biedt. De rondreis eindigt in Vientiane, de slaperige hoofdstad van Laos. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse rondreis Thailand Laos - Groepsreis

Land
Thailand

Vertrekdatum
Dag 10 en 11 Luang Prabang - Vang Vieng

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
Dag 3 Bangkok

Verzorging op basis van
Dag 9 Luang Prabang

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1639.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse rondreis Thailand Laos - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse rondreis Thailand Laos - Groepsreis

€1639.00