Aanbieding 15 daagse rondreis Schatkist van Turkije - Groepsreis

15 daagse rondreis Schatkist van Turkije - Groepsreis
€1239.00

15 daagse rondreis Schatkist van Turkije - Groepsreis

Gedurende deze rondreis zult u de veelzijdigheid van Turkije zelf ervaren. Een land met vele gezichten en daarom zo ontzettend verrassend! Maak kennis met de rijke cultuur, natuur, kunst, archeologie en historie van dit prachtige land! Uiteraard brengen we een uitgebreid bezoek aan Istanbul, één van de weinige steden ter wereld gelegen op twee continenten: Azië en Europa. U voelt hier een unieke mix van het moderne westen en de mysterieuze sferen van het oosten. Wilt u het “andere gezicht” van Turkije leren kennen en kennis maken met de klassieke schatten van dit prachtige land, dan zal deze vernieuwde rondreis u zeker aanspreken! Een afwisselende rondreis, die zeer compleet wordt aangeboden! U verblijft in comfortabele drie- en viersterrenhotels in tegenstelling tot reizen van andere aanbieders. Geniet van de Schatkist van Turkije! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse rondreis Schatkist van Turkije - Groepsreis

Land
Turkije

Vertrekdatum
dag 9 Istanbul - Bursa - Çanakkale

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Cappadocië

Verzorging op basis van
dag 8 Istanbul

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1239.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse rondreis Schatkist van Turkije - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse rondreis Schatkist van Turkije - Groepsreis

€1239.00