Aanbieding 15 daagse rondreis Oost Turkije - Groepsreis

15 daagse rondreis Oost Turkije - Groepsreis
€1599.00

15 daagse rondreis Oost Turkije - Groepsreis

Tijdens deze rondreis door Oost-Turkije maakt u kennis met de bijzondere geschiedenis van dit deel van Turkije. Vanwege de strategische ligging van Oost-Turkije op belangrijke handelsroutes ontstond eeuwen geleden een unieke mix van volken en culturen. Hoogtepunten van de rondreis zijn een bezoek aan het Sumela-klooster bij Trabzon, het prachtige Van-meer, het magische Ishak Pasa Paleis in Dogubeyazit, de oude vestingstad Hasankeyf, de berg Nemrut en de heilige plaats Sanliurfa. Oost Turkije zal u beslist verrassen, deze reis is een geweldige mix van cultuur, natuur en architectuur! Een zeer complere rondreis met verblijf in comfortabele drie- en viersterrenhotels op basis van halfpension. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse rondreis Oost Turkije - Groepsreis

Land
Turkije

Vertrekdatum
dag 9 Midyat - Mardin - Sanliurfa

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Trabzon - Erzurum

Verzorging op basis van
dag 8 Van - Midyat

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1599.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse rondreis Oost Turkije - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse rondreis Oost Turkije - Groepsreis

€1599.00