Aanbieding 15 daagse rondreis Noord Thailand - Groepsreis

15 daagse rondreis Noord Thailand - Groepsreis
€1099.00

15 daagse rondreis Noord Thailand - Groepsreis

Deze rondreis door Thailand is onze topper, héél veel excursies inclusief en strandverblijf in een schitterend viersterrenresort! Al duizenden tevreden klanten gingen u voor naar het Land van de Glimlach! U bezoekt met onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding de meest interessante bezienswaardigheden van Thailand. In Bangkok ziet u het imposante en kleurrijke Koninklijk Paleis, vervolgens de prachtige vervallen pagodes en boeddha's van Ayutthaya en de groene jungle bij de River Kwai. Het noorden van Thailand is het gebied waar de bergstammen leven. Hier bezoekt u de Gouden Driehoek en kunt u olifanten in hun natuurlijke habitat ontmoeten! Na deze fantastische rondreis kunt u heerlijk relaxen aan het zwembad van ons viersterrenresort in Hua Hin/Cha-am. Onderweg verblijft u in uitstekende hotels op basis van halfpension en reist u in een luxe aircotouringcar. In uw strandhotel verblijft u op basis van logies en ontbijt. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse rondreis Noord Thailand - Groepsreis

Land
Thailand

Vertrekdatum
dag 9 Chiang Mai

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Bangkok

Verzorging op basis van
dag 8 Chiang Rai - Chiang Mai

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1099.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse rondreis Noord Thailand - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse rondreis Noord Thailand - Groepsreis

€1099.00