Aanbieding 15 daagse rondreis Maleisië Taman Negara - Groepsreis

15 daagse rondreis Maleisië Taman Negara - Groepsreis
€1449.00

15 daagse rondreis Maleisië Taman Negara - Groepsreis

Zeer complete rondreis door Maleisië langs alle hoogtepunten!U vliegt comfortabel en rechtstreeks naar de fantastische hoofdstad Kuala Lumpur, waarna u twee dagen verblijft in de Taman Negara, de oudste jungle ter wereld. U gaat met een longtailboot diep de jungle in om hier te genieten van de prachtige natuur. Vervolgens rijden we in westelijke richting naar de prachtige Cameron Highlands, waar u twee nachten verblijft, voordat u de eilanden Penang én Langkawi bezoekt. Uw rondreis eindigt op het tropische Langkawi in een comfortabel hotel.In tegenstelling tot andere aanbieders verblijft u bij FOX Vakanties in goede drie- en viersterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Er is tevens Nederlandssprekende reisleiding aanwezig.   Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse rondreis Maleisië Taman Negara - Groepsreis

Land
Maleisië

Vertrekdatum
dag 9 t/m 10 Penang

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Kuala Lumpur

Verzorging op basis van
dag 8 Cameron Highlands - Penang

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1449.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse rondreis Maleisië Taman Negara - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse rondreis Maleisië Taman Negara - Groepsreis

€1449.00