Aanbieding 15 daagse rondreis Gouden Zuiden - Groepsreis

15 daagse rondreis Gouden Zuiden - Groepsreis
€1099.00

15 daagse rondreis Gouden Zuiden - Groepsreis

Een geweldige rondreis met een bezoek aan twee van de vele tropische eilandjes voor de kust van Thailand: Koh Tao en het bekende Koh Samui.We beginnen onze rondreis in de oude koningsstad Ayutthaya, bezoeken de River Kwai met de bekende brug en logeren in een origineel jungle hotel aan de oevers van de rivier. Hierna zakken we af richting de koninklijke badplaats Hua Hin/Cha-Am en het vissersplaatsje Chumpon om vervolgens te verblijven op het ongerepte eilandje Koh Tao, omgeven door kristalhelder water.Aan het einde van de rondreis heeft u drie heerlijke stranddagen op Koh Samui (u kunt ook verlengen) en nog één avond in Bangkok voor de laatste aankopen. Let op: Deze reis is vooral geschikt voor de sportief ingestelde reiziger! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse rondreis Gouden Zuiden - Groepsreis

Land
Thailand

Vertrekdatum
dag 11 en 12 Koh Samui

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 en 4 River Kwai

Verzorging op basis van
dag 10 Koh Tao - Koh Samui

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1099.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse rondreis Gouden Zuiden - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse rondreis Gouden Zuiden - Groepsreis

€1099.00