Aanbieding 15 daagse rondreis Argentinië Chili - Groepsreis

15 daagse rondreis Argentinië Chili - Groepsreis
€2799.00

15 daagse rondreis Argentinië Chili - Groepsreis

Deze 15-daagse rondreis naar Patagonië (Argentinië en Chili) laat u alle pracht zien die het zuiden van Argentinië en Chili te bieden heeft. De rondreis brengt u van het 'Parijs van Zuid-Amerika', Buenos Aires, naar Ushuaia, de zuidelijkste stad op aarde. Tevens voert de rondreis langs de onwaarschijnlijk mooie Perito Moreno gletsjer en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine, welke de uitlopers vormen van het immense Andes gebergte. Bij FOX Vakanties verblijft u maar liefst 2 nachten in een hostería vlakbij de ingang van dit prachtige Chileense park, waardoor u volop kunt genieten van de volledige dag die we hier zullen doorbrengen. Zuidelijker dan Vuurland met zijn Kaap Hoorn in Argentinië kunt u in Zuid-Amerika niet komen. De lange afstanden worden per vliegtuig afgelegd en de overige routes per comfortabele touringcar. U verblijft in sfeervolle driesterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Deze rondreis wordt begeleid door Nederlandssprekende reisleiding. U kunt deze rondreis verlengen op het schiereiland van Peninsula Valdes, waar u afhankelijk van het seizoen walvissen, orka's, zeeleeuwen en pinguïns kunt zien. Ook kunt u ervoor kiezen wat dagen door te brengen in het wijngebied rondom Mendoza of in het ongerepte Noordwesten van Argentinië, met zijn vele canyons en cactussen. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse rondreis Argentinië Chili - Groepsreis

Land
Argentinië

Vertrekdatum
dag 10 Torres del Paine - El Calafate (Argentinië)

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Buenos Aires

Verzorging op basis van
dag 8 en 9 Punta Arenas - Torres del Paine

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2799.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse rondreis Argentinië Chili - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse rondreis Argentinië Chili - Groepsreis

€2799.00