Aanbieding 15 daagse familie groepsrondreis Tempels en Tuk tuks - Groepsreis

15 daagse familie groepsrondreis Tempels en Tuk tuks - Groepsreis
€1599.00

15 daagse familie groepsrondreis Tempels en Tuk tuks - Groepsreis

FOX Familiereis in het Land van de Glimlach! Thailand is bijzonder geschikt voor families die met kinderen reizen. De Thaise bevolking is dol op kinderen en ze worden overal vriendelijk onthaald. Eten is overal in Thailand heel gevarieerd en vooral zeer veilig en de hotels die FOX Vakanties voor je selecteerde zijn comfortabel en bijna allemaal voorzien van een zwembad. Deze rondreis is het succesnummer uit ons Thailand aanbod. Onder begeleiding vanĀ Nederlandssprekende reisleiding bezoek je de meest interessante bezienswaardigheden van Thailand. Zo zie je het Koninklijk Paleis in Bangkok en de oude hoofdstad Ayutthaya. In de jungle van River Kwai kun je avontuurlijke wandelingen maken en in het noorden van Thailand ontmoet je verschillende bergstammen en zijn de spannendste tochten door de jungle te maken.De reis eindigt in een heerlijk viersterrenresort aan het strand in Cha-Am. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse familie groepsrondreis Tempels en Tuk tuks - Groepsreis

Land
Thailand

Vertrekdatum
dag 9 Chiang Mai

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Bangkok

Verzorging op basis van
dag 8 Chiang Rai - Chiang Mai

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1599.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

15 daagse familie groepsrondreis Tempels en Tuk tuks - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
15 daagse familie groepsrondreis Tempels en Tuk tuks - Groepsreis

€1599.00