Aanbieding 14 daagse rondreis La Belle South - Groepsreis

14 daagse rondreis La Belle South - Groepsreis
€2359.00

14 daagse rondreis La Belle South - Groepsreis

Een zeer complete rondreis door vijf verschillende staten in het zuiden van de Verenigde Staten! Na een bezoek aan Atlanta, de grootste stad van het zuiden, reizen we naar Nashville. Dit is de hoofdstad van de Amerikaanse Countrymuziek. Neem beslist een kijkje in de beroemde Country Music Hall of Fame. U verblijft in het historische Vicksburg, een plaats die zeer kenmerkend is voor het zuiden. Ook bezoeken we Memphis, de stad van de blues en rock 'n roll. In het historische Natchez herinneren de koloniale huizen aan de bloei van de katoenindustrie. Een waar hoogtepunt van uw rondreis is een bezoek aan de hoofdstad van de jazzmuziek; New Orleans. Uiteraard bezoeken we de French Quarter, de voormalige Franse wijk met bakstenen huizen met smeedijzeren balkons en vele jazzmuzikanten. Via Birmingham reizen we weer terug naar Atlanta, waar de reis is begonnen. Een zeer veelzijdige rondreis vol muzikale en culturele hoogtepunten! U vliegt met British Airways naar en vanuit de VS. U reist in een comfortabele bus met airconditioning en u verblijft in goede driesterrenhotels op basis van logies. Deze rondreis wordt begeleid door Nederlandssprekende reisleiding. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
14 daagse rondreis La Belle South - Groepsreis

Land
Verenigde Staten

Vertrekdatum
dag 9 en 10 New Orleans

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Atlanta - Lynchburg - Nashville

Verzorging op basis van
dag 8 Vicksburg - New Orleans

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2359.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

14 daagse rondreis La Belle South - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
14 daagse rondreis La Belle South - Groepsreis

€2359.00